Petak, 29.09.2023.

Obavijesti

Izborna skupština Strukovne udruge kriminalista

Dana 15.09.2023. godine u Matici hrvatskoj u Zagrebu održana je Izborna skupština Strukovne udruge kriminalista, kojom prilikom su u tijela Udruge izabrani: 
Predsjednik Strukovne udruge kriminalista - g. Darko Majstorović 
Zamjenik predsjednika Udruge – g. Davor Posilović 
Predsjednik Izvršnog odbora – g. Mario Bošnjak 
Nadzorni odbor – g. Davor Solomun, g. Renato Matić, g. Tomislav Pervan, g. Josip Župarić 
Sud časti – g. Jure Tadić, g. Roko Baotić, g. Ladislav Bece 
Također je predstavljen i izglasan i Etički kodeks kriminalista, čiji puni tekst možete pronaći na službenim stranicama Strukovne udruge kriminalista.
 


Postupci mjere samozaštitnog ponašanja i sigurnosti u državnoj upravi, autor Ivan Čulo

U Zagrebu 2021. godine  u nakladi i izdanju „Strukovne udruge kriminalista“ iz Zagreba i uredništvu i recenziji izv. Prof Roberta Mikca sa fakulteta političkih znanosti iz Zagreba, iz tiska je izišao „ priručnik „Postupci mjere samozaštitnog ponašanja i sigurnosti u državnoj upravi“ autora Ivana Čulo Višeg stručnog savjetnika za sigurnost Ministarstva financija Republike Hrvatske.


Izabrano rukovodstvo podružnice Strukovne udruge kriminalista Istarske županije

U Policijskoj upravi istarskoj održana je skupština Strukovne udruge kriminalista kojoj su prisustvovali predsjednik Udruge g. Darko Majstorović, zamjenik načelnika PU istarske Božo Kirin, predsjednik podružnice Strukovne udruge kriminalista primorsko-goranske županije Tomislav Milković, te tajnice Udruge gđa. Mirna Karaula i Krista Pećarina, kojom prilikom je kao predsjednik podružnice Strukovne udruge kriminalista Istarske županije izabran g. Elvis Benčić, a za njegovog zamjenika izabran je g. Mladen Matika.


Tomislav Milković, predsjednik podružnice Strukovne udruge kriminalista PGŽ

U Villi Antonio održana je izborna skupština podružnice Strukovne udruge kriminalista PGŽ. Za  predsjednika Udruge izabran je Tomislav Milković, a za zamjenika Spomenko Bungić.

Sudionike izborne skupštine Strukovne udruge pozdravio je gradonačelnik Fernando Kirigin, zaželjevši im uspješan rad i zahvalivši im na predanom radu u zajednici.